Om

Lidt om by Demant:

 

Mit navn er Mads Demant og jeg er bosat i Helsingør hvor jeg kører ud fra til hele Sjælland. 

Mit koncept er at jeg kommer til kunden. Hvis der ønskes profesionelle portrætter vil jeg medbringe alt udstyr til at opsætte studiemiljø hos Jer. Fordelen ved dette er at stemningen bliver langt mere afslappet og intimt. Både for børn og voksne.

Når der ønskes portrætter med naturlig baggrund har kunden ofte et særlig forhold til områder med smuk natur i deres eget nærområde. Hvis ikke så kommer jeg gerne med forslag ud fra årstid og erfaring.

Jeg benytter Canon kamera og Godox lys

Jeg bestræber mig på at løse selv den mindste opgave og de digitale billeder vil normalt være klar efter 2-3 arbejdsdage, men jeg forbeholder mig ret til lidt længere leveringstider i særlig travle perioder, såsom i konfirmationsperioden.

Ved hastesager kan filerne leveres indenfor samme døgn mod gebyr.

 

I de fleste tilfælde vil der være én pris for selve fotosessionen samt en pris pr. digitale billede. Der betales kun for de billeder du selv ønsker og godkender.

Ved større opgaver kan der aftales en fast pris, som vil være mere favorabel for dig som kunde, hvor der på forhånd aftales hvor mange billeder der ønskes.

 

Fælles for alle fotograferinger er at jeg forbeholder mig retten til at bruge udvalgte billeder fra dagen på min hjemmeside, sociale medier mm., medmindre andet er aftalt på forhånd. Hvis forældre ikke ønsker deres børn bliver eksponeret på nettet har jeg selvfølgelig stor forståelse for dette.

 

Udfyld gerne kontaktformularen eller send mig en mail og så finder vi sammen den løsning der passer til netop dig.

Portræt børneportræt bryllup konfirmation fotograf Nordsjælland portrætfotograf Graviditetsbilleder gravid profilbillede